Sticla personalizata
GHIDUL CUMPARATORULUI

Despre noi


Tinand cont de noile tendinte in domeniul productiei publicitare, ne-am axat in ultima perioada pe o colaborare stransa cu agentiile de publicitate, lansand o gama variata de obiecte promotionale.


Obiectele publicitare reprezinta un instrument esential de comunicare in afaceri.

Fidelizare, multumire, celebrare, recompensare... sunt atatea ocazii de a oferi un cadou de afaceri.
De fiecare data am incercat sa ne apropiem cat mai mult de dorintele clientului si sa reproducem in sticla cele mai inedite idei care sa reprezinte cat mai fidel imaginea companiei clientului, produsele fiind folosite atat pentru protocol, cadouri de afaceri, cat si pentru organizarea unor evenimente speciale si promotii.

Departamentul nostru de creatie va pune la dispozitie toata priceperea si experienta acumulata in dorinta de a crea un cadou diferit, original si creativ. Punand accent pe dimensiunea artistica si estetica, puteti fi sigur ca acesta va va reprezenta cu succes in fata colaboratorilor, partenerilor si clientilor.

 
Doriti sa personalizati cadoul Dumneavoastra, sa scoateti in evidenta emblema societatii, sa transmiteti un mesaj...

Va stam la dispozitie pentru servicii de personalizare (cu diverse embleme, initiale, date, inscrisuri) prin sablare si aplicare de decalcomanii.

Aveti o idee de materiale promotionale? Aveti nevoie de o idee?
Trimite-ne noua toate detaliile si noi vom face o selectie in conformitate cu preferintele tale si iti vom recomanda cele mai potrivite materiale promotionale pentru evenimentul, bugetul si publicul tau tinta!

Copyright (c) 2021 - BTC Glass Design. Toate drepturile rezervate