Sticla personalizata
GHIDUL CUMPARATORULUI

Parerile clientilorPentru a va putea oferi servicii de cea mai buna calitate, va rugam sa ne transmiteti feedback-ul Dumneavoastra, specificand eventualele problemele cu care v-ati confruntat pe durata derularii comenzii.

Suportul vanzare si post-vanzare oferit clientilor nostri reprezinta o prioritate pentru noi, de aceea specialistii nostri sunt gata sa va ofere orice informatii referitoare la produsele pe care le comercializam sau la comenzile plasate de Dvs.

Orice sugestii si propuneri de imbunatatire a activitatii noastre sunt binevenite.

Va multumim!

 

> Trimite mesajul tau acum! Click aici! <

Va multumim pentru rapiditatea de care ati dat dovada. Trofeele au fost in centrul atentie pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Cu siguranta vom reveni.!

 

Tocan Cornel - (07-02-2011)


Sunt clienta fidela si de foarte multe ori mi s-au facut reduceri pt care va multumesc.

Dinica Georgiana - (26-11-2010)


Creativ.

Sofronie Marina - (20-11-2010)


Trofeele au iesit foarte bine. La fel si gravura. Multumim pentru rapiditate.

Penu Alexandru - (22-10-2010)


Foarte tare bradutul. Nu se potriveste dopul dar trunchiul m-a fascinat!

Tiberiu Edy - (27-09-2010)


Sticlele chiar sunt termorezistente. Testat cuptor microunde.

Ionut Grigore - (11-08-2010)


Balonul cu figurina arata extraordinar. Ingenioasa ideea cu figurine barbatesti si femeiesti.

Dicu Madalina - (04-06-2010)


Sticla lucrata manual chiar este termorezistenta! Am ramas  placut surprinsa de atitudinea si rapiditatea fabricarii comenzii.

Elenic Ioana - (12-05-2010)


Am achizitionat de la dumneavoastra o sticla cu pescar petru sotul meu care este un impatimit al pescuitului. A fost foarte incantat de cadoul primit de ziua lui. Va multumesc pentru promtitudine!

Farcas Georgeta - (05-03-2010)


Multumim mult pentru livrare, suntem foarte incantati de lucrarea facuta! Trofeele sunt de calitate si se vede ca sunt lucrate bine, tocmai de aceea, luna viitoare mai mult ca sigur ne vom auzi la un telefon / mail pentru viitoarea comanda!

Andreea Vanatoru - (12-02-2010)


Va multumesc pentru operativitatea de care ati dat dovada pentru a onora comanda noastra de trofee. Partea cu premierea o lasasem pentru ultima suta de metri si ne-am trezit cu 2 zile inainte de eveniment ca nu avem premiile pentru participantii la conferinta. Va multumim!

 

Simona Moldoveanu - (20-01-2010)


Un site foarte interesant , cu majoritatea produselor unicat care incorporeaza multa fantezie si ingenuozitate.

Radu Sincu - (01-12-2009)


Thank you very much!!! Good job! Multzumesc.

Eric Burd - (25-11-2009)


Mi-au placut in mod deosebit sticlele personalizate cu litere in interior precum si trofeele. Pentru cadouri deosebite am sa tin minte acest site. Felicitari!

Valentin Trancau - (03-11-2009)


Am cumparat de la dvs niste sticlute pe care le-am oferit marturii invitatilor la nunta noastra. Comanda a fost livrata in timp util, desi aveam foarte mari emotii, petru ca ne-am hotarat pe ultima suta de metri. Produsele aratau superb, iar invitatii au ramas placut impresionati. Va multumim din suflet!

Alin si Marilena Suciu - (30-10-2009)


Am comandat de la dvs o sticla cu numele unui prieten. Acest cadou a fost foarte bine primit de sarbatorit. Sunt sigura ca in viitor voi fi un client fidel al dvs., deoarece toti prietenii nostri isi doresc un asemenea cadou. Felicitari!!!

Alina Ionescu - (29-10-2009)


Sunt extrem de incantat de colaborarea cu societatea dvs. Produsele sunt de o calitate exceptionala, echipa dvs. dand dovada de un profesionalism desavarsit. va multumesc

Vintila Paul - (31-07-2009)


Am cumparat de la dumneavoastra cateva sticle cu logo in interior, pe care le-am facut cadou partenerilor. Cei care au primit aceste sticle au fost foarte placut impresionati ,gasind aceste cadouri foarte ingenioase si de accea tin sa va multumesc foarte mult pentru colaborarea pe care am avut-o cu dumneavoastra.

Gabi Petcu - (17-07-2009)


Copyright (c) 2021 - BTC Glass Design. Toate drepturile rezervate